Produkte saldimi

Gama e ERLIKON SA e elektrodave për saldim dhe telave plotëson mirë nevojat e shumicës së aplikimeve të saldimit. Elektrodat prodhohen me njohuritë teknike të kompanisë ndërkombëtare OERLIKON. Të gjitha produktet prodhohen në përputhje me specifikimet e standardeve EN, DIN dhe ASME dhe janë të certifikuara nga organet ndërkombëtare të certifikimit (ABS, BV, HRS, TUV, LLOYDS)
 
Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.erlikon.gr