Shëndeti dhe Siguria certifikimi

CERTIFIKIMI I SISTEMIT TË MENAXHIMIT TË SHËNDETIT DHE SIGURISË NË PUNË SIPAS STANDARDIT ELOT 1801:2008 DHE OHSAS 18001:2007

SIDENOR SA është prodhuesi i parë grek i industrisë së çelikut që aplikon një Sistem Menaxhimi të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë të certifikuar sipas standardit ELOT 1801:2008 dhe OHSAS 18001:2007.

Ky certifikim përfshin komplekset kryesore industriale greke në Selanik (SIDENOR SA), Almiros (SOVEL SA) dhe Kilkis (ERLIKON SA), si edhe kompleksin industrial të filialit STOMANA INDUSTRY SA në Pernik, Bullgari.