Tel I Trashe

Rrotat (Bobinat) me tel të trashë SIDENOR prodhohen në fabrikën e Selanikut në  Greqi, nga makineri moderne dhe nga personel i kualifikuar dhe me eksperiencë.

Cilësitë e çelikut janë:

·       SAE 1006 sipas ASTM A510M

·       SAE 1008 sipas AST A510M

·       SAE 1010 sipas AST A510M

·       ELEKTRODA (USD7) sipas DIN 17145

·       RSt 37-2 sipas DIN 17100

Rrotat (Bobinat) me tel të trashë janë të përshtatshme për një gamë të gjërë produktesh dhe mbulojnë nevojat e shufrave me karbon të ulët për produkte të industrisë

 

 •  

  KARAKTERISTIKA
  LLOJI: Tel i trashë me penzim në të nxehtë
  CILESI CELIKU: 1) SAE 1006 sipas ASTM A510M
  2) SAE 1008 sipas ASTM A510M
  3) SAE 1010 sipas ASTM A510M
  4) ELEKTRODA (USD 7) sipas DIN 17145
  5) RSt 37-2 sipas DIN 17100
  PERMASAT– DIAMETRI: Bobina me diametër Φ5.5 deri Φ18mm
  PESHA E BOBINAVE: Afersisht  nga 1.250 deri 1.450 kg
  DIAMETRAT - PESHA – TOLERANCA: Sipas DIN 59110

   

  PËRBËRJA KIMIKE DHE VETITE MEKANIKE  TË ÇELIKUT TË TELIT TË TRASHË
  CILESI CELIKU C (%) max Mn (%)max S (%) max P (%) max Si (%) max Cr (%) max Ni (%) max Cu (%) max SHEMBUJ PËRDORIMI
  SAE 1006 0.080 0.300 - 0.400 0.025 0.020 0.080 0.100 0.100 0.150 Tela te zinj e te galvanizuar
  SAE 1008 0.090 0.300 - 0.500 0.030 0.020 0.100 0.150 0.150 0.250 Tela te zinj e te galvanizuar zgara te galvanizuara
  SAE 1010 0.100 0.400 - 0.600 0.040 0.025 0.150 0.200 0.200 0.350 Zgara Ndërtimi, Zgara të galvanizuara
  ELEKTRODA 0.090 0.400 - 0.600 0.025 0.020 0.050 0.100 0.100 0.150 Elektroda saldimi të mbuluara
  RSt 37-2 0.120 0.400 - 0.650 0.040 0.025 0.200 0.200 0.200 0.400 Zgara Ndërtimi

   

  DIAMETRI, PESHA & TOLERANCA PER TEL TE TRASH
  DIAMETRI d (mm) SHMANGJE E LEJUAR  (mm) NDËRPRERJA FORMALE  (cm2) PESHA FORMALE  (Kg/m) MANGËSIA E LEJUAR  (mm)
  5.5 ± 0.3 0.238 0.187 0.480
  6.0 ± 0.3 0.283 0.222 0.480
  6.5 ± 0.3 0.332 0.260 0.480
  7.0 ± 0.4 0.385 0.302 0.640
  8.0 ± 0.4 0.503 0.395 0.640
  9.0 ± 0.4 0.636 0.499 0.640
  10.0 ± 0.4 0.785 0.617 0.640
  11.0 ± 0.4 0.950 0.746 0.640
  12.0 ± 0.4 1.130 0.888 0.640
  14.0 ± 0.4 1.540 1.210 0.640
  16.0 ± 0.5 2.010 1.580 0.800

   

 • Tel I Trashe

   

  Drawing