Shufra katrore

Shufrat katrore prodhohen në fabrikën e SIDENOR në Selanik me një gjatësi prej 6 metrash dhe me gjerësi nga 10 mm deri 40 mm. Shufrat katrore përdoren kryesisht për prodhuesit dhe tregtarët e kangjellave tradicionale, si edhe për struktura metalike.