Sfera çeliku për bluarje

Sferat e çelikut për bluarje prodhohen në diametra të ndryshëm që variojnë nga 40 deri 120 mm.  Sferat e çelikut përdoren për të asistuar në procesin e nxjerrjes për shumë metale si ari, bakri, zinku, plumbi, nikeli, kallaji dhe argjendi.