Pllaka çeliku

Pllakat e çelikut të petëzuara në të nxehtë të STOMANA INDUSTRY SA prodhohen në fabrikën e kompanisë në Pernik të Bullgarisë.


Ato prodhohen në kategori çeliqesh:

  • për përdorim strukturor dhe të përgjithshëm
     
  • për ndërtimin e anijeve
     
  • për bojlerë dhe enë presioni
     
  • për shuarje dhe temperim

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni: www.stomana.bg