Profile minerare THN

Profilet minerare THN janë zhvilluar për përdorime në prodhimin e harqeve të çelikut për vepra publike dhe miniera nëntokësore, si edhe kallëpe të parafabrikuara kolone për tunele.

Përdorimi i profileve THN për mbështetjen e tuneleve dhe rrugëve, ofron rezistencë dhe mbështetje më të lartë.