PROSAL TUBES S.A.

Që nga viti 2003, PROPOZIMI është aktive në prodhimin dhe tregtimin e produkteve tub. Objektet e saj të prodhimit janë të vendosura në Pernik, Bullgari dhe gamën e produkteve përfshin tubacionet bërë prej çeliku të ftohtë dhe para-galvanizuar prej 0,80 mm - 1.80 mm në trashësi.